Szobák

A hotel 3 emeleten 27 szobával rendelkezik, amely a 21. század modern stílusát követik. Családos vendégeink igényeit figyelembe véve, kialakítottunk két – külön bejárattal is rendelkező – összenyitható szobát, így pótágyazás nélkül is 4 fő kényelmes elhelyezése biztosított. Három nagyobb alapterületű szobánk pótágyazható, így akár két gyermek is elfér a szülőkkel egy szobában.

Az épülethez ingyenes, zárt, kamerával megfigyelt parkoló tartozik.

Szállóvendégeinket 24 órás recepció és svédasztalos reggeli várja.

Szobáink felszereltsége

WIFI

MINIBÁR

LCD TV

Légkondicionáló

Szobaszéf

Kozmetikai tükör

Hajszárító

Törölköző

Galéria

Árak

szoba/éj
(kétágyas elhelyezés esetén)
Kétszemélyes ágy: 160 cm* 200 cm
0 Ft
szoba/éj
(egyágyas elhelyezés esetén)
Egyszemélyes ágy: 80 cm * 200 cm
0 Ft

Az ár magába foglalja az ÁFA-t, és a svédasztalos reggelit.
Az idegenforgalmi adó külön fizetendő, melynek összege 400 Ft/fő/éj (18 éves kor felett).

Kivéve kiemelt időszakok:

– Bajai Halfőző Fesztivál

– Bajai Szabadtéri Színház

– szilveszter – december 30- január 1.

A felár mértékéről kérjük érdeklődjön a recepción, e-mailben recepcio@hotelelizabeth.hu vagy telefonon 30/278-4506

Fizetési módok:

Készpénz, bankkártya, SZÉP kártyával (OTP, MKB, K&H)

A szobákat 14.00 órától lehet elfoglalni kijelentkezés 10.00 óráig lehetséges. 

Előzetes egyeztetést követően lehetőség van korábbi érkezésre és későbbi távozásra.

Tájékoztatás

A szobákat az érkezés napján 14:00 órától lehet elfoglalni. A távozás napján a szobát 10:00 óráig kérjük elhagyni. Amennyiben takarítással munkatársaink előbb végeznek, úgy a szobák 14 óra előtt is elfoglalhatóak. Kérjük, hogy korábbi érkezési szándékát szállodánk részére e-mailben vagy telefonon legyen kedves előre jelezni. Távozás napján tartózkodásuk meghosszabbítására van lehetőség; amennyiben aznap nem érkezik vendég a szobába.

A vendégek regisztrálásakor a szobakulcs átvételéhez, a bejelentőlap pontos kitöltése szükséges. A szálloda elhagyása esetén kérjük a kulcsot a recepción leadni.

A szobaár tartalmazza: a reggelit, parkoló használatát (a férőhelyek száma korlátozott), Wi-Fi elérhetőséget az egész házban, LCD televíziót minden szobában, szobaszéfet valamint a klímát illetve a fűtést.

Egyszemélyes ágy: 80 cm * 200 cm

Kétszemélyes ágy: 160 cm* 200 cm

Vendégeink a reggelit 7 és 10 óra között vehetik igénybe, szállodánk éttermében.
Éttermünkben ebéd és vacsora fogyasztására is lehetőség van a’ la carte rendszerben.
Éttermünk minden nap 11-22 óra között áll rendelkezésükre. Kérjük vendégeinket, hogy speciális étkezési igényüket érkezés előtt, de legkésőbb a bejelentkezéskor jelezzék felénk.

Minden szobában található minibár, az alapszolgáltatáson felül fogyasztott ételek és italok a szobaszámlára terhelhetők.

Szállodánkban rendezvényszervező kollegánk rendezvény szervezéssel, illetve a város nevezetességeit érintő kérdésben áll rendelkezésükre. Kérdés esetén, forduljanak hozzá bizalommal az alábbi telefonszámon: +36 30/316 6653

Felhívjuk kedves vendégeink figyelmét, hogy a szobában hagyott értéktárgyakért nem vállalunk felelősséget. Kérjük, értékeiket a szobában elhelyezett széfben tárolni.

A szálloda az épületben valamint annak külső és belső környezetében a vendégek és a hotel vagyon- és személybiztonsága érdekében zártláncú kamerarendszert üzemeltet, amely napi 24 órában, folyamatosan készít és rögzít felvételeket.
Tűz és veszély esetén a vendég köteles haladéktalanul riasztani a recepciót.

A szoba hőmérséklete falon elhelyezett termosztáttal szabályozható. Kérdés, probléma esetén forduljon bizalommal a recepcióhoz a nap bármely szakában.

Kérjük vendégeinket, hogy a szobában tapasztalt mindennemű meghibásodást a szálloda recepcióján haladéktalanul szíveskedjenek jelezni.

Szállodánk nem állatbarát létesítmény, ezért semmilyen házi kedvencet nem fogadunk. Megértésüket köszönjük!

A szálloda területén tilos a dohányzás! Dohányzó vendégeink a szállodánk bejáratától 5 méterre vagy a dohányzásra kijelölt teraszon gyújthatnak rá.

Szándékosan vagy gondatlanságból okozott kárt az okozóval a szálloda megtérítteti.

További szolgáltatásainkról valamint azok igénybevételéről a szálloda recepciója ad felvilágosítást. Bízunk abban, hogy szállodai tartózkodása az elvárásaiknak megfelelő, örömteli és zavartalan lesz.

Recepciónk 0-24 óráig áll az Ön rendelkezésére.