Hotel Elizabeth

Szobák:

A hotel 3 emeleten 27 szobával rendelkezik, amely a 21. század modern stílusát követik. Családos vendégeink igényeit figyelembe véve, kialakítottunk két – külön bejárattal is rendelkező – összenyitható szobát, így pótágyazás nélkül is 4 fő kényelmes elhelyezése biztosított. Három nagyobb alapterületű szobánk pótágyazható, így akár két gyermek is elfér a szülőkkel egy szobában.

Az épülethez ingyenes, zárt, kamerával megfigyelt parkoló tartozik.

Szállóvendégeinket 24 órás recepció és svédasztalos reggeli várja.

Szobáink felszereltsége:

Wifi

Minibár

LCD Tv

Légkondicionáló

Szobaszéf

Hajszárító

Kozmetikai tükör

Törölköző

Árak:

  • 7.700 Ft/fő/éj (kétágyas elhelyezés esetén)
  • 9.900 Ft/fő/éj (egyágyas elhelyezés esetén)

Az ár magába foglalja az ÁFA-t, és a bőséges svédasztalos reggelit.
Az idegenforgalmi adó külön fizetendő, melynek összege 300 Ft/fő/éj (18 éves kor felett).

Kivéve kiemelt időszakok:

  • Bajai Halfőző Fesztivál  – 2019. július 11-14.
  • nemzetközi teniszverseny  – 2019. július 15-21.
  • Bajai szabadtéri színház (Apácashow)  – augusztus 23-25
  • szilveszter – december 30- január 1.

A felár mértékéről kérjük érdeklődjön a recepción, e-mailben recepcio@hotelelizabeth.hu vagy telefonon 30/278-4506

Fizetési módok:

Készpénz, bankkártya, SZÉP kártyával (OTP, MKB, K&H)

Éttermünkben Erzsébet utalványt is elfogadunk!

A szobákat 14.00 órától lehet elfoglalni kijelentkezés 10.00 óráig lehetséges.
Előzetes egyeztetést követően lehetőség van korábbi érkezésre és későbbi távozásra.

Tájékoztatás

A szobákat az érkezés napján 14:00 órától lehet elfoglalni. A távozás napján a szobát 10:00 óráig kérjük elhagyni. Amennyiben takarítással munkatársaink előbb végeznek, úgy a szobák 14 óra előtt is elfoglalhatóak. Kérjük, hogy korábbi érkezési szándékát szállodánk részére e-mailben vagy telefonon legyen kedves előre jelezni. Távozás napján tartózkodásuk meghosszabbítására van lehetőség; amennyiben aznap nem érkezik vendég a szobába.

A vendégek regisztrálásakor a szobakulcs átvételéhez, a bejelentőlap pontos kitöltése szükséges. A szálloda elhagyása esetén kérjük a kulcsot a recepción leadni.

A szobaár tartalmazza: a reggelit, parkoló használatát (a férőhelyek száma korlátozott), Wi-Fi elérhetőséget az egész házban, LCD televíziót minden szobában, szobaszéfet valamint a klímát illetve a fűtést.

Vendégeink a reggelit 7 és 10 óra között vehetik igénybe, szállodánk éttermében.
Éttermünkben ebéd és vacsora fogyasztására is lehetőség van a’ la carte rendszerben.
Éttermünk minden nap 11-22 óra között áll rendelkezésükre. Kérjük vendégeinket, hogy speciális étkezési igényüket érkezés előtt, de legkésőbb a bejelentkezéskor jelezzék felénk.

Minden szobában található minibár, az alapszolgáltatáson felül fogyasztott ételek és italok a szobaszámlára terhelhetők.

Szállodánkban rendezvényszervező kollegánk rendezvény szervezéssel, illetve a város nevezetességeit érintő kérdésben áll rendelkezésükre. Kérdés esetén, forduljanak hozzá bizalommal az alábbi telefonszámon: +36 30/316 6653

Felhívjuk kedves vendégeink figyelmét, hogy a szobában hagyott értéktárgyakért nem vállalunk felelősséget. Kérjük, értékeiket a szobában elhelyezett széfben tárolni.

A szálloda az épületben valamint annak külső és belső környezetében a vendégek és a hotel vagyon- és személybiztonsága érdekében zártláncú kamerarendszert üzemeltet, amely napi 24 órában, folyamatosan készít és rögzít felvételeket.
Tűz és veszély esetén a vendég köteles haladéktalanul riasztani a recepciót.

A szoba hőmérséklete falon elhelyezett termosztáttal szabályozható. Kérdés, probléma esetén forduljon bizalommal a recepcióhoz a nap bármely szakában.

Kérjük vendégeinket, hogy a szobában tapasztalt mindennemű meghibásodást a szálloda recepcióján haladéktalanul szíveskedjenek jelezni.

Szállodánk nem állatbarát létesítmény, ezért semmilyen házi kedvencet nem fogadunk. Megértésüket köszönjük!

A szálloda területén tilos a dohányzás! Dohányzó vendégeink a szállodánk bejáratától 5 méterre vagy a dohányzásra kijelölt teraszon gyújthatnak rá.

Szándékosan vagy gondatlanságból okozott kárt az okozóval a szálloda megtérítteti.

További szolgáltatásainkról valamint azok igénybevételéről a szálloda recepciója ad felvilágosítást. Bízunk abban, hogy szállodai tartózkodása az elvárásaiknak megfelelő, örömteli és zavartalan lesz.

Recepciónk 0-24 óráig áll az Ön rendelkezésére.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter